Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Baltijas Telesistēmas, SIA

Jāņa Daliņa iela 2 - 16, Rīga, Latvija, LV-1013
(+371) 67379304
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApsardzes sistēmas, aizsargierīces

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6540
Meklēšanas rezultātos parādīts : 23380
Skatīt arī katalogā : Apsardzes sistēmas, aizsargierīces


Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Ūši, kempings
Ūši, kempingsKolkasraga tuvums, jūras un priežu smaržas piesātināts gaiss, sena vēsture un savdabīga vietas identitāte ir Kolkas rakturiezīmes, kuras uzsūkušas sevī arī Ūšu sēta un tās cilvēki. Piedāvājam iepazīt Kurzemes tālākā ziemeļu stūra identitāti izbaudot nesteidzīgu atpūtu jūras tuvumā.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Kameja, aizkaru salons
Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Sīpoli, viesu nams
Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Debesu bļoda, viesu nams
Debesu bļoda, viesu namsDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Visi banneri