Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Rozens, SIA

Pētersalas iela 18a, Rīga, Latvija
(+371) 67382161
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApgaismojums, apgaismes tehnika

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6315
Meklēšanas rezultātos parādīts : 31094
Skatīt arī katalogā : Apgaismojums, apgaismes tehnika


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIAPiedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.
Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Skultes muiža, viesu nams
Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Visi banneri