Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Valenas, SIA

Valenas, SIA

Cesvaines iela 15A, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 23882300
(+371) 29686562
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

  Aicinām veikalus sadarboties. SIA Valenas tika reģistrēta Latvijā 1999.gadā. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu pārstāvis:

  • Sassa Mode GmbH kopš 2008. gada (sieviešu apakšveļa, mājas drēbes)
  • CECEBA GmbH kopš 2014. gada (vīriešu apakšveļa, mājas apģērbi, pidžamas)
  • BUGATTI kopš 2017. gada (vīriešu apakšveļa, mājas apģērbi, pidžamas)
  • TOM TAILOR kopš 2020. gada (vīriešu apakšveļa, mājas apģērbi, pidžamas)
  • SUSA-Vertriebs GmbH + Co kopš 2017. gada (peldkostīmi, apakšveļa)
  • Dr.Bieler GmbH kopš 2014. gada (zeķes - sieviešu, vīriešu, bērnu, zeķubikses)

Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.

Zīmoli
BugattiCecebaDr BielerSassaSusaTom Tailor
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTrikotāžas izstrādājumi Skatīt vairāk   Sieviešu apģērbi       Topi, blūzes Skatīt vairāk      Legingi       Peldkostīmi Skatīt vairāk   Vīriešu apģērbi Skatīt vairāk      Zeķes Skatīt vairāk         Vīriešu zeķes Skatīt vairāk      Vīriešu peldbikses, peldšorti Skatīt vairākApakšveļa, zeķes Skatīt vairāk   Sieviešu apakšveļa Skatīt vairāk      Krūšturi Skatīt vairāk      Sieviešu apakšbikses Skatīt vairāk      Naktstērpi, naktskrekli Skatīt vairāk   Vīriešu apakšveļa Skatīt vairāk      Vīriešu apakšbikses Skatīt vairāk      T-krekli Skatīt vairāk      Termoveļa Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9549
Meklēšanas rezultātos parādīts : 62931


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Rubīni, apartamenti
Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Visi banneri