Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Politeks

Baltā iela 3/9, Rīga, Latvija
(+371) 67614026
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGalantērijas preces

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6289
Meklēšanas rezultātos parādīts : 29832
Skatīt arī katalogā : Galantērijas preces


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Visi banneri