Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Dominions, individuālais uzņēmums, veikals

Eduarda Smiļģa iela 44, Rīga, Latvija
(+371) 26769156
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLietoti apģērbi (second hand)

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6129
Meklēšanas rezultātos parādīts : 34259
Skatīt arī katalogā : Lietoti apģērbi (second hand)


Vienkiemis, atpūtas komplekss
Vienkiemis, atpūtas komplekssVienkiemis viesiem piedāvā vairākas atsevišķas mājiņas, pirtis, viesnīcu, kafejnīcu, krogu un aktīvas atpūtas iespējas.
Hotel KOLUMBS, viesnīca
Hotel KOLUMBS, viesnīcaGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās servissZebra Cargo, mantu pārvietošana un iepakošana, noliktavas pakalpojumi, mākslas priekšmetu transportēšana un apdrošināšana. Ofisu pārvešana, Pārcelšanās, Mantu pārvešana, Pārcelšanās serviss, Pārvākšanās serviss, Krāvēju pakalpojumi, Iekraušana, Izkraušana, Pārvietošanās serviss, Mantu pārvietošana, Pārvākšanās, Biroja pārvešana, Pārvešana, Pārvietošana
Ūši, kempings
Ūši, kempingsKolkasraga tuvums, jūras un priežu smaržas piesātināts gaiss, sena vēsture un savdabīga vietas identitāte ir Kolkas rakturiezīmes, kuras uzsūkušas sevī arī Ūšu sēta un tās cilvēki. Piedāvājam iepazīt Kurzemes tālākā ziemeļu stūra identitāti izbaudot nesteidzīgu atpūtu jūras tuvumā.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Visi banneri