Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

S un R

Katlakalna iela 1, Rīga, Latvija
(+371) 67248813
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApģērbi

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sanders, viesu nams
Sanders, viesu namsViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Petarde LTD, pirotehnika
Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Visi banneri