Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Keramserviss, SIA

Keramserviss, SIA

Tauriņi, Ādaži, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2164
(+371) 67997589 - Galvenais birojs
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība   Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli      Izolācijas ķieģeļi      Termoizolācijas vates      Termoizolējošs betons      Remonta betoni   Mūrjava   Līmes   Automātiskās vadības sistēmas   Kompensācijas vadi   Auklas, striķi   Speciāli materiāli termošuvēm   Tehniskā keramika   Termoregulatori   Ugunsdrošie betoni katlumāju kurtuvēm   Mērinstrumenti   Enkuri un enkuru sistēmas   Temperatūras devēji un termopāri   KalibratoriCeltniecības un remonta darbi   Betona detaļu termoapstrāde   Nestandarta betona detaļu izgatavošana   Betonēšana   Mūrēšana   Montāžas un demontāžas darbi       Materiālu demontāža   Betona detaļu formu izgatavošana   Torketēšanas darbi   Katlumāju apsekošanaSildelementi, teni   Sildelementi ūdenim un eļļām   Sildelementi aizsardzībai pret aizsalšanu   Sildelementi granulu katliemSpectērpi, cimdi, ķiveres, apavi   Metināšanas cimdiSiltumizolācija, siltumizolācijas materiālu iestrāde   Aizsargapģērbi un cimdi augstām temperatūrāmBūvmateriālu piegāde, pārvadājumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 30953
Meklēšanas rezultātos parādīts : 471377
Skatīt arī katalogā : Būvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība

Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Visi banneri