Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
DEVI, siltumtehnika

DEVI, siltumtehnika

Vienības gatve 198, Rīga, Latvija, LV-1058
(+371) 67602011
(+371) 67602012
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Jūsu uzmanībai - DEVI Dānijas firma DEVI 1942.gadā sāka ražot sildelementus, kuri tolaik tika izmantoti elektrisko gludekļu remontam. Kopš tā laika situācija ir būtiski mainījusies, un šobrīd firma izmanto 60 gadu laikā gūto pieredzi un zināšanas lai pilnveidotu un izstrādātu, lai ražotu un lai piedāvātu tirgum elektriskās apsildes sistēmas un šo sistēmu darbībai nepieciešamās kontroles un vadības ierīces. Visas DEVI produkcijas ražošana tiek veikta Dānijas pilsētā Vejle - divās modernas rūpnīcās, kuru kopplatība pārsniedz 25 000 kvadrātmetru. Kompleksās sistēmas. DEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulātoru kompleksās sistēmas. Visas DEVI iekārtas raksturo augsta efektivitāte un zemas izmaksas ekspluatācijā. Firma DEVI izmanto jaunākās tehnoloģijas, lai uzņēmuma produkcija atbilst visām mūsdienu prasībām, vienlaikus nepārtraukti pievēršot skatu nākotnei. Visu uzmanību - patērētāja vēlmēm . DEVI darbība ir cieši saistīta ar produkta lietotāju. Ražošanas process notiek Dānijā, bet neatkarīgās nacionālās tirdzniecības kompānijas ar DEVI partneruzņēmumu tīkla starpniecību kontaktējas ar patērētājiem un veic produkcijas realizāciju visā pasaulē. Patlaban firmu DEVI pārstāv šā uzņēmuma tirdzniecības kompānijas 19 valstīs un tai ir sadarbības partneri vairāk kā 30 pasaules valstīs. DEVI Latvijā. DEVI Latvijas pārstāvniecība ir dibināta 1997.gadā. Mūsu partneri ir lielākā daļa Latvijas elektropreču vairumtirdzniecības firmas un būvmateriālu veikali, kā arī apkures un santehnikas veikali. Pie mūsu partneriem Jūs varat iegūt informāciju par DEVI produktiem, to uzstādīšanu un citiem jautājumiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSiltumtehnika Skatīt vairākSiltumapgāde un siltumtīkli Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika    Dvieļu žāvētāji    Siltās grīdas    Koka grīdu apsilde    Siltuma ventilatori    Atklāto laukumu apsilde    Apsildes kabeļi    Sildelementi, teni
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 67521
Meklēšanas rezultātos parādīts : 377806


H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekssBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrāde
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrādeMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Visi banneri