Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mežmaļi, galdniecība

Mežmaļi, galdniecība

Valki, Valdlauči, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija
(+371) 67815670
(+371) 29159555
(+371) 67815671
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Koks - cilvēka organismam draudzīga, nealerģiska dzīvās dabas sastāvdaļa; ideāls materiāls, kas ļauj izgatavot tieši Jūsu vēlmēm atbilstošas formas logus, izmantojot visdažādākos dekoratīvos elementus un pieskaņojoties jebkuram arhitektūras stilam. Neierobežota krāsu toņu izvēle ļauj koka logus un durvis pieskaņot vienlaikus gan iekštelpu interjeram, gan ēkas fasādei un citiem ainavas elementiem. Koka logi un durvis vairos Jūsu nama mājīgumu!!! Galdniecība Mežmaļi ir izveidota 1996.gadā. Sākotnēji izpildījām dažādus galdniecības darbus, bet, laikam ejot, esam specializējušies uz koka logu un durvju izgatavošanu. Mūsu darba organizācija ļauj realizēt katra klienta specifiskās vēlmes. Pieaugošā konkurence un klientu vēlmju spektra paplašināšanās nemitīgi liek mums pilnveidot ražošanas tehnoloģiju un meklēt arvien jaunus mūsdienīgus risinājumus. Strādājam ar vietējas izcelsmes materiāliem: priedi, bērzu, osi un ozolu. Uzskatām, ka labākā reklāma mūsu izgatavotajiem logiem un durvīm ir apmierināti klienti, tādēļ rūpīgi sekojam izstrādājumu kvalitātei un atrunātajiem termiņiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokapstrāde Skatīt vairākGaldniecība, galdnieku darbi Durvis un logi Skatīt vairāk   Logu un durvju izgatavošana, montāža    Koka durvis Skatīt vairāk      Iekšdurvis Skatīt vairāk      Ārdurvis Skatīt vairāk      Finierētas iekšdurvis       Bīdāmās durvis       Pildiņu durvis    Koka logi Skatīt vairāk      Eiro logi, pakešlogi Skatīt vairāk      Futerlogi Skatīt vairāk      Groplogi Skatīt vairāk      Trīsrūtslogi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 56003
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1030735


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Petarde LTD, pirotehnika
Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
Skultes muiža, viesu nams
Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Visi banneri