Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Saules logi un durvis

Saules logi un durvis

Jaunciema gatve 233, Rīga, Latvija, LV-1023
(+371) 67333558
(+371) 67331944
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDurvis un logiBūvmateriāli un būvkonstrukcijas
Karte

Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumi
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumiBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Visi banneri