Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

SIA Gitec, Šveices-Latvijas kopuzņēmums

Jaunciema gatve 13, Rīga, Latvija
(+371) 67994229
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli un būvkonstrukcijas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6450
Meklēšanas rezultātos parādīts : 26802
Skatīt arī katalogā : Būvmateriāli un būvkonstrukcijas


Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Hotel KOLUMBS, viesnīca
Hotel KOLUMBS, viesnīcaGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Līgatnes Zemturi, viesu nams
Līgatnes Zemturi, viesu namsLĪGATNES ZEMTURIKomplekss izveidots 10,0 ha paugurainā teritorijā.
Pusi teritorijas aizņem zivju dīķi, starp kuriem izveidota kompleksa apbūve.
Atpūtas kompleks atrodas lauku klusumā. Lauksaimnieciskā darbība territorijā nenotiek.

Atpūtas bāze ZEMTURI ir piemērota jebkurām atpūtas prasibām gan lieliem, gan maziem.

Kompleksā Kāzām, semināriem 1. Banketu zāle ar kamīnu mūra ēkā līdz 80 personām. Galdu klāšana pēc atsevišķa pasūtījuma (telefons 29149596).
Varam nodrošināt naktsmītni ar 63 gultas vietām. Pirtis1. Divas labiekārtotas pirtis 150 m2 divos stāvos:
1. stāvā: telpa atpūtai svinībām ar virtuves stūrītiuniversāla pirts ar malkas apkuriduša, tualete, ģērbtuve 2. stāvā:trīs guļamistabas ar 15 gultasvietām Pirts ārpusē laipa, kāpnes uz dīķi, grils, vieta atpūtai ar galdiem un soliem2. Pirts - 25 m² pie dīķa, ar dēļu pamatni dīķī.
Pirtī ir atpūtas telpa ar kamīnu līdz 12 personām.3. Koka kubls (baļļa) līdz 10 personām KempingsKempinga teritorijā ir
1. Treileru stāvlaukums 10-15 vietām.
- Pieslēgums pie elektrības,
- Dzeramā ūdens uzpildīšana,
- Kanalizācijas pieņemšana,
- Duša,
- Tualete2. Kempinga mājas - 22m² - ar visām ērtībām , naktsmītnes no 2 – 7 personām
Mājas nodrošinātas ar elektrību, ūdeni, dušu, tualeti.3. Telšu vietas. Nodrošinātas ar malku, nojumi, galdu, koplietošanas dušu, tualeti.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Visi banneri