Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Ars-inteks, SIA, CONSULTING. MARKETING. INFORMATION.

Krišjāņa Valdemāra iela 118407, Rīga, Latvija
(+371) 67370588
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresEkonomikas, biznesa konsultācijas un pakalpojumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5642
Meklēšanas rezultātos parādīts : 15330
Skatīt arī katalogā : Ekonomikas, biznesa konsultācijas un pakalpojumi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atpūtas un veselības centrs "Imantas" piedāvā rehabilitāciju un atpūtu vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā, Kurzemes piekrastē, - Jūrkalnes stāvkrastā. Apkārtējās dabas skaistums relaksē un dziedina jau pats no sevis.
Līva***, viesnīca
Līva***, viesnīcaViesnīca Līva ir tūristu klases viesnīca, kura piedāvā 111 numurus ar Biznesa plus, biznesa, standarta un ekonomiskās klases ērtībām. Restorāns Upe piedāvā Jums brokastis pie zviedru galda, biznesa pusdienas un vakariņas.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Visi banneri