Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
AT grāmatvedība un audits, SIA

AT grāmatvedība un audits, SIA

Latgales iela 450b, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 29266622
(+371) 67843700
(+371) 67843702
(+371) 67843703
 
VissPiedāvājumiVideoKarte
Apraksts

SIA “Audits un grāmatvedība AT” ir 100% Latvijas kapitāla audita un grāmatvedības pakalpojumu uzņēmums, kurš dibināts 2013.gadā. Uzņēmums galvenokārt pievērsies auditoru pakalpojumu sniegšanai dažādiem uzņēmumiem - gan vietējiem nelieliem uzņēmumiem, gan lielajiem un kopuzņēmumiem, kuriem nepieciešami Zvērinātu revidentu pakalpojumi, gan mātes uzņēmumiem, kuriem pieder saistītie un meitas uzņēmumi citās valstīs. Uzņēmums sniedz konsultācijas gan finansu, gan nodokļu jautājumos, gan konsultē grāmatvedības programmnodrošinājumā. Bez tam ir aktuāli noteikt uzņēmuma vērtību investoru piesaistes vai citos gadījumos, veikt uzņēmuma saimnieciski- finansiālās darbības analīzes u.c.

Sadarbību ar mūsu firmu izvēlas gan tādi uzņēmumi, kuriem grāmatvedības un uzskaites darbs ir labā līmenī, bet ir nepieciešams finansu pārskata audits, gan uzņēmumi, kuri tikko uzsākuši savu darbību un vēlas profesionālu palīdzību, gan arī tādi uzņēmumi, kam nepieciešamas kādas atsevišķas jomas iepriekš saskaņotas procedūras veikšana, savas saimnieciski- finansiālās darbības izpratne un analīze, gan iekšējs audits, lai pārliecinātos vai viss uzņēmumā ir kārtībā, kā arī uzņēmumi, kam gadījusies nepatīkama pieredze ar neprofesionāliem vai nekompetentiem darbiniekiem.

  • Zvērinātu revidentu pakalpojumi un audits
  • Uzņēmumu reģistrēšana
  • Uzņēmumu novērtējums
  • Grāmatvedības kārtošana un konsultācijas
  • Konsultācijas nodokļu likumdošanā
  • Grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas
  • Iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze
  • Uzņēmumu likvidācijas veikšana
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGrāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedība    Finansu, biznesa konsultācijas       Grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas       Grāmatvedības konsultācijas       Konsultācijas finanšu vadībā un nodokļu jautājumos    Uzņēmuma revīzīja, audits       Iekšējais audits    Uzņēmumu reģistrācija, dibināšana       Palīdzība uzņēmuma reģistrācijas procesā    Zvērinātu revidentu pakalpojumi    Uzņēmumu likvidācijas veikšana    Juridiskie pakalpojumi    Auditorpakalpojumi    Uzņēmuma novērtēšana    Finansiālās darbības analīze    Grāmatvedības kārtošana    Saimnieciski finansiālās darbības analīze
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 32603
Meklēšanas rezultātos parādīts : 312318


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ortija SIA
Ortija SIAZiedu salons, floristu pakalpojumi. Pasākumu un telpu noformēšana. Ziedu pušķu piegāde visā pasaulē.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Žuvine, zivju restorāns
Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Visi banneri