Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri

RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri

Straupes iela 3, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 67310975
(+371) 29159425
(+371) 67842245
(+371) 67842245
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarteRaksti


Ar jaunākajiem „Panasonic” gaisa siltumsūkņu un kondicionieru modeļiem izstādē „MĀJA I 2017” iepazīstinās uzņēmums SIA „RIKON AC”. Izstādē „ MĀJA I 2017” varēs iepazīties ar SIA „RIKON AC” – „Panasonic” siltumsūkņu un gaisa kondicionieru oficiālo izplatītāju Latvijā un Lietuvā un autorizētā servisa centra Latvijā un Lietuvā – produkciju. Nepalaid garām – 2016./2017. gada „Panasonic NORDIC” gaiss-gaiss siltumsūkņu modeļiem firma nodrošina unikālu 7 gadu garantiju!

turpināt lasīt ...

Panasonic gaiss-ūdens siltumsūkņu praktiskā ekspluatācija

10.10.2012
Andrejs Sipkevičs
Žurnāls Pārvaldnieks+būvēt

Pirms gada publicētais raksts «Gaisa siltumsūknis – optimāla apkures sistēma» (žurnālā «būvēt» #04 (109) 2011) bija veltīts efektīvas apkures sistēmas izvēlei. 

Tika atzīmēts, ka pēdējā laikā Latvijā, tāpat kā visā pasaulē, strauji aug kurināmā cenas. Tas savukārt nozīmē būtisku apkures izdevumu pieaugumu. Tādēļ aizvien vairāk cilvēku izvēlas savās mājās esošās apkures sistēmas nomainīt uz jaunākām, ekonomiskākām. Optimālu apkures sistēmu izvēle ir būtiska arī tiem, kas vēl tikai būvē savas mājas.

 

turpināt lasīt ...

Katrai cibiņai savs vāciņš

20.01.2011
Praktiskais Latvietis

Sākoties bargākām ziemāmun siftumenerģijai kļūstot dārgākai, arvien aktuālākas kļūst tās ekonomijas iespējas, tostarp izvēlēties lētāku apkures veidu. Pašlaik pieprasījumā dominē siltumsūkņi, it īpaši sistēma gaiss — gaiss. Ar R410A freonu aprīkotās iekārtas ir videi draudzīgas,  jo neapdraud tramīgo ozona slāni.

turpināt lasīt ...

Apkures sistēmas ar gaisa siltumsūkņiem

27.11.2010
Andris Ozoliņš
Praktiskais Latvietis
Viss mājai

„Savas mājas (100 m2) apkurei izmantoju malkas katlu ar radiatoriem, kas fiziski man ir jau smagi. Arī regulāra krāsns tīrīšana ir apgrūtinoša. Tāpēc meklēju citu iespēju. Gāze nav pieejama, šķidrās degvielas apkure - dārga, zemes siltumsūknis - vēl dārgāks, un nav platības, kur to ierīkot.

 

Mans dēls dzīvo Norvēģijā nelielā mājā, kuru apsilda ar "Panasonic" gaisa siltumsūkni, ļoti apmierināts. Krāsni gandrīz nelieto. Saka, ka tā pie viņiem ir masveida parādī¬ba - pie katras otrās mājas ir siltumsūknis. Vai pie mums tos arī var izmantot, cik tas izmaksā un vai ir praktiski?" jautā Elita Tukumā.

turpināt lasīt ...

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Raganas ķēķis, krodziņš
Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca2007. g. mājas viruve Rudzons pārtapa jaunā zīmolā Madona Cafe Hotel Rudzons Pieci numuri, 16 gultasvietas, viesu halle - plašas, gaišas istabiņas. Laipni lūgti Madonā!
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumi
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumiBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Vienkiemis, atpūtas komplekss
Vienkiemis, atpūtas komplekssVienkiemis viesiem piedāvā vairākas atsevišķas mājiņas, pirtis, viesnīcu, kafejnīcu, krogu un aktīvas atpūtas iespējas.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Visi banneri