Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Thread solutions, SIA

Thread solutions, SIA

Dēļu iela 4b, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 67625031
(+371) 67892758
Pirmdiena08:30 - 17:00
Otrdiena08:30 - 17:00
Trešdiena08:30 - 17:00
Ceturdiena08:30 - 17:00
Piektdiena08:30 - 17:00
Sestdiena -
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : Thread solutions, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003283720
Juridiskā adrese : Rīga, Dēļu iela 4, LV-1004
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Thread solutions SIA (iepriekšējais nosaukums Coats Latvija) ir starptautiska diegu ražošanas uzņēmuma COATS ekskluzīvais distributors Latvijā. Jau vairāk kā 20 gadus esam uzticami partneri ražotājiem un dizaineriem!

Piedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.

Diegu veidi : armētie poliestera diegi, teksturētie diegi, neilona diegi, kokvilnas diegi,

atstarojoši diegi, maisu diegi, elastīgi diegi, gumijas diegi, uguni atgrūdoši diegi, diegi ar metāla serdi, ūdenī šķistoši diegi, limes diegi.

Konsultējam par diegu pielietojumu, ekonomiskumu un atbilstību paredzētajiem mērķiem.

Piedāvājam augstāko tehnoloģiju škiedras un diegus: optiskiem kabeļiem, kabronšķiedras, elektrovadošos diegus, pret UV starojumu izturīgus diegus.

Tehniskas konsultācijas par jaunākās paaudzes materiālu šūšanu,, paraugi, krāsu kartes.

Piedāvājam OPTI rāvējslēdzējus apģērbiem, apaviem, somām, mēbelēm, jahtām, filtriem gan rūpniecībai, gan dizaineriem.

Aksesuāri darba un sporta apģērbiem, tehniskiem mērķiem : gumijas, lentas, auklas. Augstākās kvalitātes tekstiletiķetes. Paraugu izgatavošana!

Spiedpogas un kniedes ar logotipu un bez tā. Metāla (krāsotas vai lakotas), plastmasas, gumijotas. Atstarojošās lentas gan piešujamas, gan piekausējamas. Oderu audumi un kabatu oderes dažādās krāsās. Flizelīni šūšanai un izšūšanai. Gumijas un lentas ar jūsu logotipu.

Mūsu zināšanas jūsu izaugsmei !

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAudumu vairumtirdzniecība Skatīt vairākGalantērijas preces    Diegi Skatīt vairāk      Tehniskie diegi Skatīt vairāk      Diegi izšūšanai Skatīt vairāk      Mēbeļu diegi       Diegi šūšanai Skatīt vairāk      Diegi somām Skatīt vairāk      Diegi apaviem       Adatas šūšnai, adīšanai, tamborēšanai un lāpīšanai    Šūšanas un rokdarbu piederumi Skatīt vairāk   Drēbnieku piederumi Skatīt vairākRāvējslēdzēji Skatīt vairāk   Rāvējslēdzēji kleitām    Rāvējslēdzēji darba apģērbiem    Rāvējslēdzēji tentiem un teltīm Skatīt vairāk   Rāvējslēdzēji sporta apģērbiem Skatīt vairāk   Rāvējslēdzēju lentas Pogas    Spiedpogas apģerbam Tekstila etiķetes    Lentas un jostas       Atstarojošās lentas Skatīt vairāk      Lentītes Skatīt vairākApģerbu līpīgās aizdares    Tekstila etiķetes Flizelīni izšūšanai Sprādzes darba apģērbiem un somām Gumijas apģerbam Skatīt vairāk   Gumijas apģerbam ar logotipu Auklas un striķīši apģerbam
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 35069
Meklēšanas rezultātos parādīts : 205919

Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka
Cheirons, veterinārā klīnika - aptiekaKlīnikā piedāvājam daudzpusīgu visa veida veterināro palīdzību dzīvniekiem (suņiem, kaķiem, seskiem, trušiem, jūras cūciņām, kāmīšiem u.c.) Slimību diagnostika un ārstēšana, vakcinācija, mikročipēšana, ķirurģiskās operācijas dzīvniekiem (t.sk. kastrācija, sterilizācija, audzēju operācijas, kaulu lūzumu operatīvā un konservatīvā ārstēšana, traumas, brūces u.c.) Laboratorijas analīzes, rentgens, ultrasonogrāfija.
Photon L Baltic, apgaismes tehnika
Photon L Baltic, apgaismes tehnikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
ESELO, centrālā noliktava
ESELO, centrālā noliktavaSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Visi banneri