Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Kai-Vēsums, individuālais uzņēmums

Celtnieku iela 213, Salaspils, Salaspils novads, Latvija
(+371) 29557381
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTirdzniecības iekārtas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7426
Meklēšanas rezultātos parādīts : 28404
Skatīt arī katalogā : Tirdzniecības iekārtas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Kameja, aizkaru salons
Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Visi banneri