Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Līgatne, rehabilitācijas centrs

Līgatne, rehabilitācijas centrs

Skaļupes, Līgatnes pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4108
(+371) 64161915 - administrators
(+371) 26467747 - administrators
(+371) 26431450 - Pacientu reģistrācija
(+371) 64161912
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKartespa
Apraksts

Rehabilitācijas centrs Līgatne atrodas vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā – Līgatnē. Ierodoties mūsu centrā, jūs patīkami pārsteigs apkārtējās dabas skaistums, kas relaksē un dziedina jau pats no sevis. Mēs atrodamies Gaujas nacionālā parka teritorijā – burvīgā meža ielokā, gleznainās Gaujas krastā, prom no lielpilsētu kņadas.

Centrā var saņemt kompleksus medicīniskas rehabilitācijas pakalpojumus, izmantojot medicīniskas rehabilitācijas ierīces un tehnoloģijas, kā arī veselības un skaistumkopšanas programmas un procedūras. Darbs ar pacientu notiek ar precizētiem katra multidisciplinārās komandas locekļa pienākumiem un atbildību par individuālu pieeju rehabilitācijas mērķa sasniegšanai.

Mūsu pakalpojumi:

  • plašs ārstu, speciālistu spektrs;
  • dažādas rehabilitācijas programmas;
  • veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas;
  • ēdināšanas un viesnīcas pakalpojumi;
  • telpas semināriem, konferencēm;
  • plašas brīvā laika pavadīšanas iespējas dabā;
  • pazemes bunkura apskate. 
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRehabilitācija (Rehabilitācijas un aprūpes centri) Skatīt vairākVeselības centri Naktsmītnes    Kūrortviesnīca "Līgatne" (Viesnīcas) Skatīt vairākkafejnīca (Kafejnīcas) Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākTūrisms    Bunkurs (Ekskursijas) Skatīt vairāk      Realitātes spēle "ObjektsX" (Ekstrēmā atpūta) Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākSPA Medicīnas speciālistu, ārstu konsultācijas Ambulatorā medicīniskā palīdzība Rehabilitācija    Medicīniskās SPA procedūras    Fizioterapija, fizioterapeiti    Hidroterapija, ūdensdziedniecība Skatīt vairāk   Ergoterapija    Fizikālā terapija Skatīt vairāk   Pirts procedūras    VESELA MUGURA IR VESELĪBAS PAMATS (Muguras sāpes)    Sirds un asinsvadu slimības    Locītavu slimības    Skaistumkopšana    Logopēdi    Krioterapija    Masāža, masāžas pakalpojumi    Plaušu slimības    Nervu sistēmas slimības    Vielmaiņas traucējumi    Hronisks sāpju sindroms    Stress
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 75239
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2382158


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Iecavnieki, viesu māja
Iecavnieki, viesu mājaViesu māja "Iecavnieki" atrodas klusā meža ielokā, Jaunjelgavas novadā, stundas braucienā no Rīgas. Pirts ar baseinu, zāle banketu rīkošanai (50 pers.). Sešas istabiņas ar dušu un WC katrā. Sporta laukumi. u.c.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Sanders, viesu nams
Sanders, viesu namsViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Visi banneri