Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Ločmeļa N. individuālais uzņēmums

Pils iela 9, Smiltene, Smiltenes novads, Latvija
(+371) 29468229
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMēbeles

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5314
Meklēšanas rezultātos parādīts : 38094
Skatīt arī katalogā : Mēbeles


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Debesu bļoda, viesu nams
Debesu bļoda, viesu namsDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
Visi banneri