Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Jaunsvirlaukas pagasta pagasttiesa

Staļģene, Jaunsvirlaukas pagasts, Jelgavas novads, Latvija
(+371) 63053441
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTiesību aizsardzība

Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIAPiedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.
Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Zemeņu krastiņi, lauku māja
Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Raganas ķēķis, krodziņš
Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Visi banneri