Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

VB Holding AS

Sanatorijas iela 29, Ventspils, Latvija
(+371) 63602501
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresEkonomikas, biznesa konsultācijas un pakalpojumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5268
Meklēšanas rezultātos parādīts : 18027
Skatīt arī katalogā : Ekonomikas, biznesa konsultācijas un pakalpojumi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca2007. g. mājas viruve Rudzons pārtapa jaunā zīmolā Madona Cafe Hotel Rudzons Pieci numuri, 16 gultasvietas, viesu halle - plašas, gaišas istabiņas. Laipni lūgti Madonā!
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Bea aizkaru centrs, salons
Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Visi banneri