Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Mobilie telefoni, veikals

J. Poruka iela 16, Ventspils, Latvija
(+371) 63622539
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSakaru tehnika

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6587
Meklēšanas rezultātos parādīts : 36204
Skatīt arī katalogā : Sakaru tehnika


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojsProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Lantus, lauku māja
Lantus, lauku mājaAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Visi banneri