Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Melturi, viesnīca

Melturi, viesnīca

Drabešu pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4139
(+371) 29267224
Rezervēt naktsmītni ar - >> Ātrā rezervācija (rezervation)
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu māja Melturi atrodas Gaujas Nacionālā Parka teritorijā, Amatas upes krastā 400 metru attālumā no Rīgas – Veclaicenes šosejas (Pleskavas), ~ 10 kilometru attālumā no Žagarkalna, Ozolkalna (Cēsīs), Līgatnes kalna (Līgatnē), ~ 20 kilometru attālumā no Kaķīškalna, Kordes trases, Siguldas pilsētas trases (Siguldā), Reiņa trases (Krimuldā)

Viesu mājā ir 12 numuriņi ar vienguļamām un divguļamām gultām. Viesu mājā var nakšņot 25 viesi. Ģimenēm ar bērniem ir iespējams numuros ievietot papildus gultas.

Viesu mājā varat baudīt gardas brokastis un vakariņas iepriekš pasūtot.

Viesu māja ir piemērota cilvēkiem, kuri vēlas baudīt mieru, klusumu dabā un ģimenēm ar bērniem. Tiek piedāvāta draudzīga vide un draudzīgas cenas. Varat jauki pavadīt laiku spēlējot biljardu, galda spēles, šautriņas un novusu, pastaigājoties pa mežu. Pirts ar kamīnzāli un baseinu.

IR ATLAIDES!!!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Šautriņas2 € Skatīt vairāk   Sporta laukumi    Volejbola laukumi Skatīt vairāk   Novus2 € Skatīt vairāk   Vieta sporta pasākumiem Skatīt vairāk   Biljards3 € Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Dažādi numuri Skatīt vairāk      Numuriņi ar ērtībām (2-vietīgi numuri)32 € Skatīt vairāk      numuriņi bez ērtībām (1-vietīgi numuri)10 € Skatīt vairāk      numuriņi bez ērtībām (2-vietīgi numuri)20 € Skatīt vairāk      Ģimenes numurs (2pieaugušie + 3 bērni) (2-vietīgi numuri)55 € Skatīt vairāk   Viesnīcas Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk      Kamīnzāles60 € Skatīt vairākGaldu klāšana Skatīt vairākPiknika vietas2 € Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākAtpūta pie upēm Skatīt vairāk   Atpūta pie Amatas upes kamīns dinozaurs (Piknika vietas)2 € Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 175989
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1428842


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Villa Dole, viesu nams
Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Visi banneri