Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Park Hotel Kekava, viesnīca

Park Hotel Kekava, viesnīca

Pliederu iela 2, Ķekava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-2123
(+371) 67936568
(+371) 67937234
(+371) 29555411
(+371) 67936563
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Laipni lūdzam viesnīcā Park Hotel Kekava! Viesnīca Park Hotel Kekava – tā ir draudzīgs un augstas klases apkalpojošs personāls, kas vienmēr gatavs Jūms palīdzēt. 32 gaišas un mājīgas istabas, konferenču zāle, bārs/restorans, sauna, krievu pirts, baseins un autostāvvieta Mājīgas un gaišas istabas ar divvietīgo vai divām atsevišķām gultām ir ideāli piemērotas kā vienam cilvākam, tā arī visai ģimenei. Istabas ir pieiejāmi: satelīta TV, vietējē un ārzemju telefona līnija, internets, dušas istaba. Pēc pieprasījuma: fēns, gludeklis un gludināmais dēlis. Jūsu atvaļinājums un komandējuma brauciens būs patīkamāks ar mūsu viesnīcas profesionālo apkalpošanu. Pakalpojumi * Bārs/restorāns * Banketu zāle * Konferenču zāle * Apsargājama stāvvieta * Sauna * Krievu pirts * Baseins (3m) Konferenču zāle uz 30 personam, kas ir aprikota ar visu nepieciešamo tehniku. Šeit Jūs varēsiet organizēt dažadas prezentāciju un biznesa tikšanās. Mūsu bārs/restorans piedāvā Jūms dažada veida ēdienus. Mēs ar prieku organizēsim banketus un kafijas pauzes Jūsu pasākumiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes    Viesnīcas       2-vietīgi numuri Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākSaunas Skatīt vairāk   Baseini Restorāni Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 90676
Meklēšanas rezultātos parādīts : 908966


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Bonaselect, mēbeles
Bonaselect, mēbelesMūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9:00-16:30 darba dienās.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Nemuno Turas, viesu nams
Nemuno Turas, viesu namsViesu nams Nemuno Turas aicina atpūsties skaistā lauku tūrisma viensētā pie Kauņas. Kauņas centrs- 15 min. Blakus starptautiskā automaģistrāle „Via Baltica” (E67, A5).
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Embūtes muiža, viesu māja
Embūtes muiža, viesu mājaNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Visi banneri