Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Park Hotel Kekava, viesnīca

Park Hotel Kekava, viesnīca

Pliederu iela 2, Ķekava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-2123
(+371) 67936568
(+371) 67937234
(+371) 29555411
(+371) 67936563
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Laipni lūdzam viesnīcā Park Hotel Kekava! Viesnīca Park Hotel Kekava – tā ir draudzīgs un augstas klases apkalpojošs personāls, kas vienmēr gatavs Jūms palīdzēt. 32 gaišas un mājīgas istabas, konferenču zāle, bārs/restorans, sauna, krievu pirts, baseins un autostāvvieta Mājīgas un gaišas istabas ar divvietīgo vai divām atsevišķām gultām ir ideāli piemērotas kā vienam cilvākam, tā arī visai ģimenei. Istabas ir pieiejāmi: satelīta TV, vietējē un ārzemju telefona līnija, internets, dušas istaba. Pēc pieprasījuma: fēns, gludeklis un gludināmais dēlis. Jūsu atvaļinājums un komandējuma brauciens būs patīkamāks ar mūsu viesnīcas profesionālo apkalpošanu. Pakalpojumi * Bārs/restorāns * Banketu zāle * Konferenču zāle * Apsargājama stāvvieta * Sauna * Krievu pirts * Baseins (3m) Konferenču zāle uz 30 personam, kas ir aprikota ar visu nepieciešamo tehniku. Šeit Jūs varēsiet organizēt dažadas prezentāciju un biznesa tikšanās. Mūsu bārs/restorans piedāvā Jūms dažada veida ēdienus. Mēs ar prieku organizēsim banketus un kafijas pauzes Jūsu pasākumiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes    Viesnīcas       2-vietīgi numuri Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākSaunas Skatīt vairāk   Baseini Restorāni Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 90392
Meklēšanas rezultātos parādīts : 905029

LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Lantus, lauku māja
Lantus, lauku mājaAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Visi banneri