Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Hotel Tigra, viesnīca

Hotel Tigra, viesnīca

Veidenbauma iela 2, Priekuļi, Priekuļu pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4126
(+371) 64174040
(+371) 25414499
(+371) 22099400 - Restto
(+371) 29117280 - Konferenču, semināru pieteikšana
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Ārpus ikdienas steigas un pilsētas burzmas, skaistas dabas ieskauta, slejas viesnīca „Tigra” – lieliska vieta Jūsu atpūtai. Mēs esam sagatavojuši visu nepieciešamo tam, lai Jūs varētu relaksēties un labi pavadīt laiku. Viesiem tiek piedāvāti 64 klasiski iekārtoti numuriņi, sākot no ekonomiskā līdz luksus veida. Katrs numuriņš ir aprīkots ar vannas istabu, kabeļtelevīziju un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu. Viesiem ir pieejama arī atpūtas zona ar saunu un nelielu baseinu.

Viesnīcā ir pieejamas 3 dažāda lieluma moderni iekārtotas konferenču un banketu zāles, kas var uzņemt līdz pat 150 cilvēkiem. Gan plaša mēroga pasākumi, gan mazākas sanāksmes gūs panākumus ar mūsu pieredzējušā personāla palīdzību. Mēs parūpēsimies par dalībnieku izmitināšanu, noorganizēsim kafijas pauzes un sagatavosim konferencēm vai pasākumiem paredzēto audiovizuālo aprīkojumu.

Viesnīcā pieejama arī kafejnīca ''Restto'', kurā var nobaudīt ēdienu ar māju sajūtu katrā kumosā. Restto piedāvā bufetes tipa brokastis, kas katru rītu tiek pasniegtas viesnīcas klientiem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesnīcas Skatīt vairāk   Naktsmītnes       Dažādi numuri Telpu noma    Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Restorāni    Āzijas virtuve    Eiropas virtuve Bāri Saunas Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 65623
Meklēšanas rezultātos parādīts : 856540


Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Ūši, kempings
Ūši, kempingsKolkasraga tuvums, jūras un priežu smaržas piesātināts gaiss, sena vēsture un savdabīga vietas identitāte ir Kolkas rakturiezīmes, kuras uzsūkušas sevī arī Ūšu sēta un tās cilvēki. Piedāvājam iepazīt Kurzemes tālākā ziemeļu stūra identitāti izbaudot nesteidzīgu atpūtu jūras tuvumā.
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Visi banneri