Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Intrad

Aristida Briāna iela 9, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 67371762
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSporta un tūrisma preces

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6500
Meklēšanas rezultātos parādīts : 24140
Skatīt arī katalogā : Sporta un tūrisma preces


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Līva***, viesnīca
Līva***, viesnīcaViesnīca Līva ir tūristu klases viesnīca, kura piedāvā 111 numurus ar Biznesa plus, biznesa, standarta un ekonomiskās klases ērtībām. Restorāns Upe piedāvā Jums brokastis pie zviedru galda, biznesa pusdienas un vakariņas.
Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Vānes māja, viesu māja
Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Visi banneri