Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Chill & Club - The BLOW

Chill & Club - The BLOW

Lielā iela 19a, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 23200777
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsklubi, diskotēkas, bāri
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7516
Meklēšanas rezultātos parādīts : 78613
Skatīt arī katalogā : Naktsklubi, diskotēkas, bāri


Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
ALAUŠYNĖ , viesu nams
ALAUŠYNĖ , viesu namsLauku sēta Alaušynė pie Alaušas ezera. Naktsmītnes, ēdināšana kafejnīcā ABU, konferenču zāle, pirts un baseins, kuteris un plosts. Kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
220.lv, veikals
220.lv, veikals220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Visi banneri