Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jura putni, muzejs

Jura putni, muzejs

Jura Putni, Alsungas pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3306
(+371) 63351211
(+371) 28646763
(+371) 28699124
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Kokgriezumu muzejs „Jura putni”. ir dibināts 1998.gadā, balstoties uz mūsu iniciatīvu un vēlmi izveidot Kuldīgas rajonā nozīmīgu apskates objektu. Mans vārds - Juris, līdz ar to arī muzejs – „Jura putni”. Pēc smagas slimības pēkšņi sāku veidot no slimiem kropļainiem kokiem putnus. Iespējams šī iniciatīva nāk no Dieva, tātad Dieva dāvana. Mūsu mīļākie putni ir dzērves, tāpēc kokgriezumos Jūs redzat atveidotus manas fantāzijas putnus dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus. Pūce simbolizē gudrību. Kas var būt skaistāks par Dabu un vēl laukos, tāpēc mēs veidojam arī parku (dabas ainavu), kur pavasaros ievu zaros dziedās lakstīgalas, bet debesīs redzamas dzērves ar mīlestības kliedzieniem, bet zem katra kociņa - puķes. kuras atgādinātu, ka šeit ir mīlēta daba un sakārtota vide. Vēlamies, lai ari apmeklētāji apzinātos un veicinātu cilvēka un dabas harmoniju. ATDZĪVINĀSIM MĪLESTĪBU pret DABU!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMuzeji1.42 - 2.85 € Skatīt vairākTūrisma apskates objekti Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 84315
Meklēšanas rezultātos parādīts : 389960


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Bīriņu Pils, viesnīca
Bīriņu Pils, viesnīcaBīriņu pils, neogotikas arhitektūras pērle Vidzemē. Vieta svinībām, viesnīca, jaunlaulāto numurs, pirtis, Dzirnavu krodziņš, skaists parks Bīriņu ezera krastā.
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Visi banneri