Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Daugava, dzelzceļa stacija

Daugavas stacija, Sēlpils pagasts, Jēkabpils novads, Latvija, LV-5230
(+371) 25875303
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDzelzceļa stacijas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6882
Meklēšanas rezultātos parādīts : 27615
Skatīt arī katalogā : Dzelzceļa stacijas


SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
Silamalas, atpūtas komplekss
Silamalas, atpūtas komplekssKomplekss atrodas meža ielokā, pašā kalna galiņā, ainaviskā vietā - Milzkalnē, tikai 60km attālumā no Rīgas. pie mums varat aizbēgt, no pilsētas kņadas un baudīt mieru un klusumu, relaksējies pirtiņā, vai izkarsējies karstajā kublā un baudi veldzējošu peldi baseinā.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Visi banneri