Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Atašiene, dzelzceļa stacija

Atašiene, Atašienes pagasts, Jēkabpils novads, Latvija, LV-5211
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDzelzceļa stacijas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6929
Meklēšanas rezultātos parādīts : 28292
Skatīt arī katalogā : Dzelzceļa stacijas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Hidrolats, SIA, metālapstrāde
Hidrolats, SIA, metālapstrādeRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Lakta, metālapstrāde
Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIAPiedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Visi banneri