Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Eļļu un smērvielu ražotne Rīga

Tvaika iela 35, Rīga, Latvija, LV-1034
(+371) 67391676
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDegviela, Smērvielas, Autokosmētika

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8588
Meklēšanas rezultātos parādīts : 22773
Skatīt arī katalogā : Degviela, Smērvielas, Autokosmētika


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
JM Grupa, kokapstrāde
JM Grupa, kokapstrādeCeltniecības kokmateriālu ražošana: grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales. Galdniecībā izgatavojam masīvkoka, lamināta mēbeles.
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka
Cheirons, veterinārā klīnika - aptiekaKlīnikā piedāvājam daudzpusīgu visa veida veterināro palīdzību dzīvniekiem (suņiem, kaķiem, seskiem, trušiem, jūras cūciņām, kāmīšiem u.c.) Slimību diagnostika un ārstēšana, vakcinācija, mikročipēšana, ķirurģiskās operācijas dzīvniekiem (t.sk. kastrācija, sterilizācija, audzēju operācijas, kaulu lūzumu operatīvā un konservatīvā ārstēšana, traumas, brūces u.c.) Laboratorijas analīzes, rentgens, ultrasonogrāfija.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Visi banneri