Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Tikadi, autostāvvieta

Jelgavas iela 21, Olaine, Olaines novads, Latvija, LV-2114
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutostāvvietas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5301
Meklēšanas rezultātos parādīts : 17061
Skatīt arī katalogā : Autostāvvietas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Ērgļi, kempings
Ērgļi, kempingsKempings Ērgļi atrodas skaistā vietā 12 km attālumā no Liepājas. Jums tiek piedāvāta iespēja atpūsties sakoptā apkārtnē, tepat netālu ir jūra ar brīnišķīgo Bernātu pludmali un priežu mežu.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas uzņēmums Preiļos. Piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu: dizaina izstrāde, frēzēšana, gravēšana un tālākā apstrāde. Ražojam dažādus koka izstrādājumus: dēlīšus, pakaramos, kastītes, svečturus, pulksteņus, dekoratīvos paneļus, medaļu turētājus, sezonālos un kāzu koka dekorus u.c. Apstrādājamie materiāli: saplāksnis, koks – priede, egle, ozols, osis, MDF, putotas PVH loksnes, plastikāts, organiskais stikls, monopolikarbonāts, putuplasts.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
Visi banneri