Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Gulbītis 3

Gulbīši, Kauguru pagasts, Valmieras novads, Latvija, LV-4224
(+371) 64222501
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutomobiļu rezerves daļas, tirdzniecība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6801
Meklēšanas rezultātos parādīts : 28616
Skatīt arī katalogā : Automobiļu rezerves daļas, tirdzniecība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv piedāvā jaunas auto rezerves daļaļas jebkuram auto Šeit Jūs varat ātri un ērti iegādāties jebkurai automašīnai jaunas rezerves daļas, aksesuārus, eļļas un visus nepieciešamos šķidrumus Jūsu auto.
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
Visi banneri