Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Liepiņš Auto, autoserviss

Jūrkalnes iela 11, Rīga, Latvija, LV-1046
(+371) 67440530
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutoserviss un auto remonts

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9625
Meklēšanas rezultātos parādīts : 26712
Skatīt arī katalogā : Autoserviss un auto remonts


Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Lielkaibēni, viesu nams
Lielkaibēni, viesu namsDivas zāles ar kamīniem, naktsmītnes (30 gultasvietas). Viesības līdz 70 personām, ēdināšanas pakalpojumi, viesību galdu klāšana.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās servissZebra Cargo, mantu pārvietošana un iepakošana, noliktavas pakalpojumi, mākslas priekšmetu transportēšana un apdrošināšana. Ofisu pārvešana, Pārcelšanās, Mantu pārvešana, Pārcelšanās serviss, Pārvākšanās serviss, Krāvēju pakalpojumi, Iekraušana, Izkraušana, Pārvietošanās serviss, Mantu pārvietošana, Pārvākšanās, Biroja pārvešana, Pārvešana, Pārvietošana
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
IS, SIA, guļbūves
IS, SIA, guļbūvesRažojam piegādājam un uzstādām guļbaļķu ēkas no virpotiem baļķiem, Ka ari dažādas citas koka konstrukcijas. Veicam celtniecību pēc katra klienta individuālām prasībām un vēlmēm. Guļbaļķu ēkas celtniecībā izmantojam dabīgos materiālus, kā piemēram starp guļbaļķu blīvējumā izmantojam sūnas un ēkas ceļam pēc sentēvu guļbūvju celtniecības tradīcijām. Mūsu cenu piedāvājumā ietilpst pilnīga celtnes uzstādīšana izņemot pamatus, elektroinstalāciju un ūdens apgādes ierīkošanu, ko varam arī paveikt, iepriekš ar klientu vienojoties par papildus darbu veikšanas apjomiem un papildus izmaksām. Guļbaļķu uzstādīšanu veicam visā Latvijas teritorijā un transporta izdevumi līdz 120 km no ražotnes kas atrodas Valmierā ir iekļauti cenā. Pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt guļbaļķu uzražošanu bez piegādes un uzstādīšanas ar ēkas dokumentāciju tās montāžai. Veicam dažādus nestandarta risinājumus, kā piemēram varam izgatavot ne tikai guļbaļķu ēkas, bet arī no guļbaļķiem ražotas masīvkoka dārza mēbeles, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, suņu būdas un t.t. Nestandarta risinājumus un jautājumus variet sūtīt uz e-pastuinfo@gulbuves.net un mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā, lai sniegtu jums piedāvājumu par izmaksām un jums optimālāko risinājumu. Labprāt uzklausīsim jūsu vēlmes un atradīsim jums vispiemērotāko risinājumu.
Visi banneri