Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pamūšas pamatskola

Pamūšas pamatskola

Pamūša, Gailīšu pagasts, Bauskas novads, Latvija, LV-3931
(+371) 63956285
(+371) 28600219 - Direktore Aelita Naumane
(+371) 26434214 - Direktora vietniece izglītības jomā Raisa Šelepjonoka
(+371) 26528209 - Direktora vietniece audzināšanas darbā Māra Kampāne
(+371) 29429948 - Ēku un apsaimniekojamās teritorijas pārzinis Ainārs Pilverts
(+371) 63956235
Juridiskais nosaukums : Bauskas novada pašvaldības iestāde "Pamūšas speciālā pamatskola"
Reģistrācijas numurs : 90000056997
Juridiskā adrese : Pamūšas skola, Gailīšu pag., Bauskas nov., LV-3931
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZemgales reģiona speciālā skola. (Vispārējā izglītība)    Kur bērns var mācīties pēc speciālās skolas beigšanas? (Speciālā izglītība)       Speciālā pirmsskolas izglītība          Speciālās pirmsskolas izglītības programma izglītojamiem ar valodas traucējumiem          Speciālās pirmsskolas izglītības programma izglītojamiem ar jauktiem attīstības traucējumiem          Speciālās pirmsskolas izglītības programma izglītojamiem ar jauktiem attīstības traucējumiem          Speciālās pirmsskolas izglītības programma izglītojamajiem ar garīgās attīstības traucējumiem (01015811)          Speciālās pirmsskolas izglītības programma izglītojamiem ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem vai vairākiem smagiem attīstības traucējumiem (01015911)       Speciālā pamatizglītība, speciālā pamatskolas izglītība Speciālā pamatizglītība, speciālā pamatskolas izglītība    Profesionālā pamatizglītība    Profesionālās pamatizglītības programma „Mājturība” ar piešķiramo profesionālo kvalifikāciju „Mājkalpotājs”    Profesionālās pamatizglītības programma „Koka izstrādājumu izgatavošana” ar piešķiramo profesionālo kvalifikāciju „Galdnieka palīgs”    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamiem ar valodas traucējumiem    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamiem ar mācīšanās traucējumiem    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamajiem ar garīgās attīstības traucējumiem (21015811)    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamiem ar garīgās veselības traucējumiem    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamajiem ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem vai vairākiem smagiem attīstības traucējumiem (21015911)
Karte

Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Kampas, mēbeles
Kampas, mēbelesKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Melturi, viesnīca
Melturi, viesnīcaViesnīca "Melturi" atrodas gleznainā vietā pie Amatas upes. Ērta piebraukšana, autostāvvieta. Mājīgi 1-vietīgi un 2-vietīgi numuri, sauna, baseins, kamīnzāle, telpas konferenču rīkošanai.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Visi banneri