Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

Skolas iela 10, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 63181887 - Lietvedība
(+371) 63182262 - Direktore Daiga Puga
 
VissPiedāvājumiVideoKarte
Apraksts

Skolā strādā 51 pedagogi un speciālie pedagogi –logopēds, speciālie pedagogs, sociālais pedagogs un psihologs. Skolēniem ir pieejami medmāsas, zobārstes un zobu higiēnistes pakalpojumi.

Kandavas K. Mīlenbaha vidusskola īsteno licencētas 3 izglītības programmas:
* pamatizglītības programmu;
* speciālās pamatizglītības programmu izglītojamajiem ar mācīšanās traucējumiem
* vispārējās vidējās izglītības programmu.

Skolēni ar labiem panākumiem startē mācību olimpiādēs, konkursos, sporta sacensībās.
Skolēni savas intereses var papildināt dažādos interešu izglītības pulciņos – sporta deju, robotikas, volejbola, basketbola, sporta tūrisma, auto apmācības, komerczinību, teātra, ansambļos, koros u.c.

Skolas vēsture:
1936. gadā skola sāka savu darbību, tai tika piešķirts valodnieka Kārļa Mīlenbaha vārds, jo Kandavā iesākās viņa ceļš uz izglītību. Sākot ar 1945. gadu, te iegūstama vidējā izglītība, pirmais vidusskolas izlaidums – 1950. gadā. Skolas ēka Zīļu ielā 2 kā arhitektūras piemineklis iekļauta Eiropas kultūras mantojuma 100 aizsargājamo objektu sarakstā. Laikā gaitā arī šī skola kļuva par šauru, tādēļ 1977. gada vasarā tika ielikts pamatakmens jaunai ēkai Skolas ielā 10.
1978. gada 1. septembrī tā vēra durvis skolēniem.
1996. gadā skolai atjaunots Kārļa Mīlenbaha vārds.

Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVispārējā izglītība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 14288
Meklēšanas rezultātos parādīts : 277478


Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Arkadia, SPA viesnīca
Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Hidrolats, SIA, metālapstrāde
Hidrolats, SIA, metālapstrādeRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Visi banneri