Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jaunpiebalgas vidusskola

Jaunpiebalgas vidusskola

Gaujas iela 41, Jaunpiebalga, Jaunpiebalgas pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4125
(+371) 64162266
(+371) 64162118
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVispārējā izglītība
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
ESELO, centrālā noliktava
ESELO, centrālā noliktavaSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santehnikas tirdzniecība un ražošana. Dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā. Ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Uzņēmums sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.
Visi banneri