Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Līderis, mācību un konsultāciju centrs, Jelgavas birojs

Līderis, mācību un konsultāciju centrs, Jelgavas birojs

Lielā iela 19, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 29252997 - Jelgavas birojs
 
VissPiedāvājumiVideo
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIzglītības un apmācību centri, dažādas skolas   Valodu kursi, apmācība      Angļu valodas kursi, apmācība         Angļu valodas apmācība pusaudžiem         Sagatavošanās kurss 12. klases angļu valodas eksāmenam      Franču valodas apmācība         Franču valodas apmācība pusaudžiem      Itāļu valodas apmācība         Itāļu valodas apmācība pusaudžiem      Latviešu valodas kursi, apmācība         Latviešu valodas apmācība pusaudžiem      Spāņu valodas apmācība         Spāņu valodas apmācība pusaudžiem      Vācu valodas apmācība         Vācu valodas apmācība pusaudžiem      Krievu valodas kursi, apmācība         Krievu valodas apmācība pusaudžiem      Norvēģu valodas apmācība         Norvēģu valodas apmācība pusaudžiem      Zviedru valodas kursi, apmācība         Zviedru valodas apmācība pusaudžiem   Valodu apmācība bērniem      Angļu valodas apmācība bērniem   Valodu apmācība pieaugušajiemTulkošana, tulkojumi, tulkošanas pakalpojumi   Tulkojumi no/uz angļu valodu   Tulkojumi no/uz vācu valodu   Tulkojumi no/uz krievu valodu   Tulkojumi no/uz zviedru valodu   Tulkojumi no/uz norvēģu valodu   Tulkojumi no/uz dāņu valodu   Tulkojumi no/uz somu valodu   Tulkojumi no/uz igauņu valodu   Tulkojumi no/uz lietuviešu valodu   Tulkojumi no/uz franču valodu   Tulkojumi no/uz spāņu valodu   Tulkojumi no/uz itāļu valodu   Tulkojumi no/uz poļu valodu   Tulkojumi no/uz holandiešu valodu   Tulkojumi no/uz ukraiņu valodu   Tulkojumi no/uz grieķu valodu   Tulkojumi no/uz ķīniešu valoduAutoskolasBiznesa semināri vadītājiemBiznesa semināri pārdevējiemZīmogi, izgatavošanaAktiermeistarības kursi
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sīpoli, viesu nams
Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Anemones, glempings
Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Papes Čakstes, viesu māja
Papes Čakstes, viesu mājaTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Visi banneri