Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskola

Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskola

Ivgolova, Vērēmu pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4647
(+371) 64628830 - Direktore
(+371) 64611195 - Skolotāju istaba
(+371) 64640940 - Jaunā skola
(+371) 64628837 - Internāts
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Kāpēc mācīties Makašānos?

  • Skola, kurā ir svarīgs skolēns – cilvēks.
  • Vispārējā izglītība un amatu izglītība trīs gados.
  • Iespēja bez maksas 11. - 12. kl. skolēniem iegūt B kategorijas autovadītāju apliecību.
  • Jauki skolotāji un darbinieki, kas rūpējas par katra skolēna labsajūtu.
  • Dzīvošana ērtās, mājīgās un jaunās kopmītnēs bez maksas.
  • Ekoloģiski tīra un lēta ēdināšana. Pusdienas tikai 0,75 EUR dienā, četrreizēja ēdināšana kopmītnēs dzīvojošiem 1,40 EUR dienā!
  • Profesionālās ievirzes programma 1. – 9.klasei ar trīs jauniem priekšmetiem: daiļamatniecību, kokamatniecību un tekstildizainu.
  • Daudzveidīgas ārpusstundu nodarbības: folklora, gleznošana, dejas, sports, kokapstrāde, vokālais ansamblis.
  • Skaista, sakopta ainava un bagātīgi augļu dārzi ezera tuvumā.
  • Profesionāli aprīkotas kokapstrādes un tekstildarbu darbnīcas.
  • Moderna datortehnika un bezvadu internets skolā un internātā.
  • Mūsdienīgi dabaszinātņu un matemātikas kabineti.
  • 100% ceļa izdevumu apmaksa skolēniem no attāliem novadiem
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIzglītība    Profesionālā izglītība       Vidusskolas       Interešu izglītība    Izglītības programmas       Daiļamatniecība       Kokamatniecība       Tekstildizains       Amatu izglītība Skolēnu pašpārvalde Pedagogu radošā darbība (Izglītība) Skolēnu jaunrade (Izglītība) Vispārējās vidējās izglītības profesionāli orientētā virziena programma Internātskolas Profesionālā pamatizglītība    Profesionālās pamatizglītības ievirzes programma "Daiļamatniecība"    Profesionālās pamatizglītības ievirzes programma "Tekstildizains"    Profesionālās pamatizglītības ievirzes programma "Kokamatniecība" Piecgadīgo un sešgadīgo bērnu obligātās pirmsskolas izglītības programma
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 27839
Meklēšanas rezultātos parādīts : 182550

Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
ID Rugāji, galdniecība
ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Vānes māja, viesu māja
Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Visi banneri