Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Babītes Mūzikas skola

Jūrmalas iela 14a, Piņķi, Babītes pagasts, Mārupes novads, Latvija, LV-2107
(+371) 67914683
(+371) 67914683
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMūzikas skolasIzglītības un apmācību centri, dažādas skolas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 23845
Meklēšanas rezultātos parādīts : 62722
Skatīt arī katalogā : Mūzikas skolas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Vuolake Hotelli, viesnīca
Vuolake Hotelli, viesnīcaVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Visi banneri