Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kolekcionārs, restorāns

Kolekcionārs, restorāns

Blaumaņa iela 7, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 26213848
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRestorāni
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8735
Meklēšanas rezultātos parādīts : 54385
Skatīt arī katalogā : Restorāni


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
Visi banneri