Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Radošo darbu galerija, veikals - studija

Radošo darbu galerija, veikals - studija

Artilērijas iela 9, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 67279108
(+371) 29101157
(+371) 67279108
Apraksts
Mūsdienu straujā tehnoloģiju attīstība diktē vajadzību ātri sasniegt rezultātu jebkurā savas darbības jomā. Cilvēks, un īpaši, jaunietis ir kļuvis daudz nepacietīgāks. Šai tendencei līdzi ir sekojusi arī piedāvājuma industrija. Tiek ražotas krāsas dažādiem materiāliem ar vienkāršu, ātri apgūstamu tehnoloģisko pielietojumu un prognozējamu rezultātu. Atliek vien izvēlēties īsto krāsu dažādo produktu klāstā un paveikt iecerēto. Radošo darbu galerija Artilērijas ielā 9, Rīgā, strādā kā mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals, arī kā vairumtirdzniecības noliktava. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas un citu materiālu apgleznošanai, dabīgā zīda audumus un izstrādājumus (lakati, šalles, kaklasaites), tāpat dažādus instrumentus: dažādas otas, linogriežņus, tušas un kaligrāfijas spalvas, gatavus šablonus un citas lietas dažādām radošām nodarbēm. Mēs piedāvājam apmācību kursus un darbnīcas priekšmetu apgleznošanā un dekorēšanā, nodrošinot ar ražotāja akceptētu un mūsu pieredzē balstītu lietošanas tehnoloģiju.
Zīmoli
MarabucretacolorSpeedballPébéoKNORR prandellIdeenHahnemuhleABIGCreartecEcobraFaraFarneFomeHDupontJollySolargil
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPreces māksliniekiem Skatīt vairāk   BASIC ACRYL (Eļļas un akrila krāsas) Skatīt vairāk   Marabu Silk (Tekstila, zīda apgleznošanas krāsas) Skatīt vairāk   Marabu krāsas Skatīt vairākRadošās darbnīcas Skatīt vairāk   Zīda apgleznošana Skatīt vairāk   Stikla apgleznošana    Apmācības Suvenīri, dāvanas Rotaslietas Skatīt vairākApdruka Stikla pērlītes Zīmuļi Kartons, kartona izsrtādājumi Gleznu rāmji Velces papīri Otas un otiņas Krāsas māksliniekiem Audekli gleznošanai Zīda audumi apgleznošanai Skatīt vairākLīmes māksliniekiem Šūšanas un rokdarbu piederumi Skatīt vairākPreces hobijiem Dāvanas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 67859
Meklēšanas rezultātos parādīts : 430024


Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
INETA LESĪTE, stiliste
INETA LESĪTE, stilisteLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Nordmen, veikals
Nordmen, veikalsEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
Dubultmuiža, viesu nams
Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
Visi banneri