Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Šēderes tautas nams

Skolas iela 2, Šēdere, Šēderes pagasts, Augšdaugavas novads, Latvija, LV-5474
(+371) 65468278
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKultūras un tautas nami

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8429
Meklēšanas rezultātos parādīts : 24015
Skatīt arī katalogā : Kultūras un tautas nami


Vilciņi, pirts
Vilciņi, pirtsViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Lakta, metālapstrāde
Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Visi banneri