Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Lauku avīze AS, izdevniecība

Dzirnavu iela 21, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67096637
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIzdevniecības

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9962
Meklēšanas rezultātos parādīts : 31901
Skatīt arī katalogā : Izdevniecības


Neptūns, restorāns
Neptūns, restorānsRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Lakta, metālapstrāde
Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Visi banneri