Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jaunpils luterāņu baznīca

Jaunpils luterāņu baznīca

Jaunpils baznīca, Jaunpils, Jaunpils pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3145
(+371) 29299694
(+371) 29162642
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Jaunpils luterāņu baznīcas celtniecība sākusies 1592.gadā, par ko liecina metāla plāksnē iekaltais skaitlis, un tā ir viena no pirmajām Kurzemes hercogistē celtajām baznīcām. Tornis celts 1750.gadā. Banzīca pārbūvēta un paplašināta 1849. un 1854.gadā.

Ievērojams ir baznīcas altāris un kancele, kas tiek uzskatīti par ievērojamiem manierisma stila paraugiem. Baznīcas zvans izgatavots 1760. gadā, un to lējis vācu meistars E. Fr. Fehters tepat - Kurzemes hercogistē.

No baznīcas torņa augstumiem paveras skats uz Jaunpils kultūrvēsturisko centru un skaisto apkārtni.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDraudzes Baznīcas, dievnami
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5311
Meklēšanas rezultātos parādīts : 38301


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Dienliliju Dārzs, parks
Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Visi banneri