Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Liepnas Pravieša Elijas pareizticīgo baznīca

Liepnas Pravieša Elijas pareizticīgo baznīca

Pareizticīgo baznīca, Liepna, Liepnas pagasts, Alūksnes novads, Latvija, LV-4354
(+371) 26551704
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Baznīca celta 1885. gadā un sākotnēji atradusies Mālupes pagastā, no kurienes 1948. gadā pārvesta uz Liepnu un uzstādīta uzspridzinātā dievnama vietā.

Pareizticīgo draudzes vēsture Liepnā aizsākas 19.gs. 60.-70. gados, kad notiek masveida katoļu pievēršana pareizticībai. Tolaik Liepnas pagastā bija ap 1000 pareizticīgo. Lai apmierinātu iedzīvotāju reliģiskās vajadzības, 1866. gadā nelielajā Sv. Franciska koka katoļu kapličā, ierīko pareizticīgo baznīcu. Ar laiku baznīca kļuva par šauru lielajam dievlūdzēju skaitam un 1884.-1885. gadā uzcēla jaunu koka baznīcu, kuru iesvēta kā Sv. Pravieša Elija Pareizticīgo baznīcu. Otrā pasaules kara laikā baznīca uzspridzināta.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDraudzes Baznīcas, dievnami
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6023
Meklēšanas rezultātos parādīts : 39281


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vienkiemis, atpūtas komplekss
Vienkiemis, atpūtas komplekssVienkiemis viesiem piedāvā vairākas atsevišķas mājiņas, pirtis, viesnīcu, kafejnīcu, krogu un aktīvas atpūtas iespējas.
CLC, grāmatvedības pakalpojumi
CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Visi banneri