Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikums

Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikums

Egļu gatve 9, Priekuļi, Priekuļu pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4126
(+371) 64130602
(+371) 64130602
 
VissPiedāvājumiVideoKarte
Apraksts

Profesionālās izglītības kompetences centrs Priekuļu tehnikums, ir viena no senākajām un pieredzes bagātākajām profesionālajām skolām Latvijā, kas jau kopš 1910. gada piedāvā augstas kvalitātes izglītību.

Piedāvājam sekojošas programmas:

  • Autotransports - kvalifikācijas: automehāniķis un autodiagnostiķis;
  • Mašīnzinības - kvalifikācijas: spēkratu mehāniķis un lauksaimniecības tehnikas mehāniķis;
  • Datosrsistēmas - kvalifikācijas: datorsistēmu tehniķis un programmēšanas tehniķis;
  • Lauksaimniecība - kvalifikācijas: lauku īpašuma apsaimniekotājs un augkopības tehniķis.

Pie mums ir iespējams apgūt arī citu nozaru profesijas.

Piedāvājam mācības, gan klātienē, gan neklātienē pēc pamatskolas beigšanas vai pēc vidusskolas.

Visās Priekuļu tehnikuma piedāvātajās profesijās ir iespējama arī ārpus formālā ceļa iegūto profesionālo kompetenču novērtēšana.

Par Priekuļu tehnikumā iegūtās izglītības kvalitāti liecina ilggadējie skolas audzēkņu un absolventu sasniegumi, godalgotās vietas profesionālās meistarības konkursos Latvijas un arī Eiropas mērogā.

Mācību nodrošināšanai ir pieejami divi mācību korpusi, plaši darbnīcu un sporta kompleksi un dienesta viesnīca. Kvalifikācijas prakšu un praktisko mācību laikā sadarbojamies ar nozaru uzņēmumiem gan reģionā, gan Rīgā.

Skolā regulāri notiek dažādas ES mobilitātes projekti, kuru ietvaros piedāvājam iespējas praktizēties ārzemēs.

Vairāk informācija mūsu interneta mājaslapā www.pt.edu.lv

Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTehnikums (Profesionālā izglītība)    Profesionālā izglītība       Programmētājs       Klientu apkalpošanas speciālists       Programmēšanas tehniķis       Pavārs       Bērnu aprūpe, Aukle       Datorsistēmu tehniķis       Lauksaimniecības tehnikas mehāniķis       Mehāniķis       Spēkratu mehāniķis (Automehāniķis)       Automehāniķis       Autoelektriķis       Komercdarbības speciālists       Jumiķis       Ēku būvtehniķis       Ekotūrists (Tūrisms)       Lauku īpašumu apsaimniekotājs Kursi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22077
Meklēšanas rezultātos parādīts : 146589


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Kempings Sīļi, kempings
Kempings Sīļi, kempingsČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
Līgatnes Zemturi, viesu nams
Līgatnes Zemturi, viesu namsLĪGATNES ZEMTURIKomplekss izveidots 10,0 ha paugurainā teritorijā.
Pusi teritorijas aizņem zivju dīķi, starp kuriem izveidota kompleksa apbūve.
Atpūtas kompleks atrodas lauku klusumā. Lauksaimnieciskā darbība territorijā nenotiek.

Atpūtas bāze ZEMTURI ir piemērota jebkurām atpūtas prasibām gan lieliem, gan maziem.

Kompleksā Kāzām, semināriem 1. Banketu zāle ar kamīnu mūra ēkā līdz 80 personām. Galdu klāšana pēc atsevišķa pasūtījuma (telefons 29149596).
Varam nodrošināt naktsmītni ar 63 gultas vietām. Pirtis1. Divas labiekārtotas pirtis 150 m2 divos stāvos:
1. stāvā: telpa atpūtai svinībām ar virtuves stūrītiuniversāla pirts ar malkas apkuriduša, tualete, ģērbtuve 2. stāvā:trīs guļamistabas ar 15 gultasvietām Pirts ārpusē laipa, kāpnes uz dīķi, grils, vieta atpūtai ar galdiem un soliem2. Pirts - 25 m² pie dīķa, ar dēļu pamatni dīķī.
Pirtī ir atpūtas telpa ar kamīnu līdz 12 personām.3. Koka kubls (baļļa) līdz 10 personām KempingsKempinga teritorijā ir
1. Treileru stāvlaukums 10-15 vietām.
- Pieslēgums pie elektrības,
- Dzeramā ūdens uzpildīšana,
- Kanalizācijas pieņemšana,
- Duša,
- Tualete2. Kempinga mājas - 22m² - ar visām ērtībām , naktsmītnes no 2 – 7 personām
Mājas nodrošinātas ar elektrību, ūdeni, dušu, tualeti.3. Telšu vietas. Nodrošinātas ar malku, nojumi, galdu, koplietošanas dušu, tualeti.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Visi banneri