Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Rīgas Svētā Pētera Evaņģēliski luteriskā baznīca

Skārņu iela 19, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67229426
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts
Viena no vecākajām viduslaiku sakrālās arhitektūras celtnēm Baltijā. Baznīcas celtniecība aizsākta 13.gs. un savas pastāvēšanas laikā piedzīvojusi vairākus būvperiodus. 1690. gadā uzceltais barokālais koka konstrukcijas tornis bija visaugstākais pasaulē. II Pasaules kara laikā baznīca nodega, to atjaunoja 1973. gadā. Metāla konstrukcijas tornis ir 123.25 m augsts. Interjerā senas epitāfijas un kapa plāksnes. Sv. Pētera baznīcas tornis ir viens no izcilākajiem baroka arhitektūras paraugiem Eiropā. Sv. Pētera baznīca gan fiziski, gan simboliski ir Rīgas centrs, par ko liecina tās priekštelpas grīdā iestrādātā misiņa plāksne. Sv. Pētera baznīcā 1522.gadā pirmo reizi Rīgā tika pasludināta Lutera ticība. Baznīcu apmeklējuši ievērojami viesi, t.sk. Zviedrijas karaļi Gustavs Ādolfs (1621.g.) un Kārlis Gustavs (1992.g.), tajā uzstādītas attiecīgas piemiņas plāksnes. Tornī iebūvēts lifts, kurš uzved apmeklētājus līdz torņa otrajai galerijai 72 m augstumā, dodot iespēju aplūkot pilsētu.
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBaznīcas, dievnami Draudzes    Tūrisma apskates objekti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10133
Meklēšanas rezultātos parādīts : 178453


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Švinkates, viesu nams
Švinkates, viesu namsViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Visi banneri