Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kristus Spēka Aizkraukles Evaņģēliski luteriskā baznīca

Kristus Spēka Aizkraukles Evaņģēliski luteriskā baznīca

Baznīcas iela 1, Aizkraukle, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5102
(+371) 26490196
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Kristus Spēka Aizkraukles evaņģēliski luteriskā draudze dibināta 1990.gada oktobrī, bet tikai pēc pieciem gadiem sākta dievnama celtniecība. 1998.gada 24.oktobrī pēc pabeigtiem būvdarbiem baznīcu iesvētīja. Šī ir pirmā pēckara gados modernā stilā būvētā baznīca, kas uzcelta kā baznīcas komplekss ar paplašinātu draudzes saiešanai nepieciešamo telpu daļu.Arhitekte Rudīte Lipore dievnamu projektēja pēc kāda Vācijas ciematiņa baznīcas parauga, piemērojot to vietējiem apstākļiem.Dievnamam izvēlētā polifunkcionalitāte piešķīrusi Latvijas luteriskajām baznīcām neierastas aprises. Projekta risinājumu netradicionālu dara draudzei paredzēto palīgtelpu dominējošais īpatsvars. Bez galvenās lūgšanu telpas celtnē izvietota sakristeja, sanāksmju zāle, Svētdienas skolas telpas un mācītāja dzīvoklis, kas veido pārsteidzošu un lieliski funkcionālu ansambli.

Iepriekš saskaņojot apmeklējumu, dievnams ir atvērts ikvienam.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBaznīcas, dievnami Skatīt vairāk   Tūrisma apskates objekti Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 11396
Meklēšanas rezultātos parādīts : 72943


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Sīpoli, viesu nams
Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojsProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Visi banneri