Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Zemdegas

Zemdegas, Mārupes pagasts, Rīgas rajons, Latvija, LV-2167
(+371) 67934631
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZiedi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6941
Meklēšanas rezultātos parādīts : 25781
Skatīt arī katalogā : Ziedi


Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
Improvement, SIA
Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
Visi banneri